Canalitzacions de poblacions

Desde rarsa, fem arribar l’escalfor i la comoditat del gas propà canalitzat a totes les llars que ens és possible, hem realitzat gran quantitat de canalitzacions de poblacions senceres, mitjançant la xarxa de gas que surt des de la zona d’emmagatzament, on situem els dipòsits, fins arribar a tots els racons, a mida que es va ampliant.

Objectiu

El nostre objectiu és aportar la comoditat del nostre servei al màxim de usuaris possibles a partir de les xarxes de gas canalitzat de les que en som responsables, aplicant els criteris de seguretat i control més estrictes, per assegurar el benestar i tranquil·litat dels nostres usuaris.

Des de RARSA, fem arribar la comoditat del gas propà canalitzat a totes les llars que ens és possible

Control i seguiment

Es realitza control i seguiment de les xarxes i de la zona d’emmagatzament (nivells dels dipòsits, pressions de xarxes, estat dels equips etc..), per assegurar en tot moment el servei. A través de Repsol Gas, s’aplica la última tecnologia en el control de nivells i pressions dels dipòsits a través del sistema de telemesura i telegestió mitjançant la sistemes de GSM dels telèfons mòbils.

Poblacions canalizades

Entre les poblacions principals canalitzades i en servei tenim: Roses, Tossa de Mar, Sant Hilari Sacalm, Angles, Verges, Llívia, Alp, Bolvir, Jafre, Espolla etc.. i gran quantitat d’instal-lacions que alimenten a urbanitzacions com poden ser Mas Fumats a Roses, Golf Peralada, Golf Torremirona de Navata, La Parròquia de Bigues i Riells, Les Pungoles a Sant Antoni de Vilamajor o el Golf de Soriguerola a Fontanals de Cerdanya, entre d’altres.

Projectes relacionats