Per a clients domèstics, l’oferta de Rarsa es basa en un dipòsit  aèri o enterrat de fins a 4.000 litres per a subministrar gas a un habitatge. En aquest tipus de contracte existeixen diferents opcions incloent serveis diversos i variant l’import segons el servei ofert, sempre oferint preus molt competitius als nostres clients.

També disposem d’ofertes molt competitives per a gas canalitzat, dirigides a clients domèstics situats en urbanitzacions o grups de cases, que comparteixen un mateix dipòsit, es realitza canalització de gas mitjançant canonada, per a tota la comunitat.

El manteniment de les instal·lacions, tant si es tracta de dipòsits individuals com de dipòsits comunitàris, es realitza per part de tècnics de RARSA.

En els controls periòdics de les instal·lacions, es controlen els elements de mesura i l’estat de la vavuleria dels equips. un element diferenciador en els dipòsits enterrats, és la protecció catòdica, instalada per tal de protegir de forma activa la planxa, mitjançant ànodes de sacrifici (fabricats amb magnesi).

Posis en contacte amb nosaltres i li realitzarem una visita informativa, sense compromís, o bé un pressupost per oferir-li l’opció que més s’ajusti a les seves necessitats, bé sigui per casa seva o l’empresa.